Stefan Banica jr a incasat 24.000 lei in urma concertului pe care l-a sustinut la „Zilele Bistritei“, suma la care se mai adauga si 2.160 lei, costul transportului pentru intreaga echipa a artistului, formata din 17 oameni. Conform Agent
Stefan Banica jr a incasat 24.000 lei in urma concertului pe care l-a sustinut la „Zilele Bistritei“, suma la care se mai adauga si 2.160 lei, costul transportului pentru intreaga echipa a artistului, formata din 17 oameni. Conform Agentiei NewsIn, onorariul a fost facut public, intr-o conferinta de presa, chiar de catre directorul Centrului Cultural Bistrita, Dorel Cosma, desi, cu putin timp in urma, Banica jr ii avertiza pe organizatori ca-i va da in judecata in cazul in care acestia vor face publica suma de bani pentru care a acceptat sa cante. Concertul lui Banica jr a durat o ora si 15 minute si a fost cel mai scump moment al evenimentului. Spre exemplu, trupa Hara a cantat pentru 3.200 lei, iar Desperado, cu o formatie de sapte artisti, a fost platita cu 3.112 lei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.