In penultimul meci amical sustinut in Olanda, ros-albastrii au terminat la egalitate, 1-1, cu vicecampioana Greciei, AEK Atena. Trupa lui Hagi a disputat cel mai tare joc de verificare, contra echipei brazilianului Rivaldo.


Inainte
In penultimul meci amical sustinut in Olanda, ros-albastrii au terminat la egalitate, 1-1, cu vicecampioana Greciei, AEK Atena. Trupa lui Hagi a disputat cel mai tare joc de verificare, contra echipei brazilianului Rivaldo.


Inainte de startul partidei, antrenorul Stelei, Gica Hagi, s-a intretinut minute bune cu tehnicianul lui AEK, spaniolul Lorenzo Serra Ferrer, dar si cu vedeta elenilor, brazilianul Rivaldo, pe care il cunoaste bine de la Barcelona.


GRESEALA. Hagi a aliniat o formula apropiata de cea standard: Cernea - Golanski, E. Baciu, Goian, Emeghara - M. Croitoru, Radoi, Bicfalvi, Nicolita - Dica, Neaga. In ciuda unui inceput bun, stelistii s-au vazut condusi dupa o greseala a capitanului Radoi, care i-a oferit starului Rivaldo sansa de a deschide scorul, cu putin noroc, dupa ce a trecut fulgerator printre Baciu si Goian. Pana la pauza, Nicolita, Dica si Neaga (bara) au trecut pe langa egalare. Dupa pauza in echipa au aparut Emeghara, Nesu, P. Marin, Badoi, G. Coman, Gurita si Iacob. Profitand de pregatirea mult mai avansata, Steaua a controlat repriza secunda, iar egalarea a cazut logic. In minutul 90, Gigel Coman a executat o lovitura libera, iar rezerva Gurita a reluat senzational, cu capul, la vinclu.


Becali anunta transferuri bomba

Patronul Gigi Becali a dezvaluit ieri ca Steaua este aproape de a perfecta transferurile unui coordonator care costa trei milioane de euro si a unui atacant cotat la un milion de euro. Mijlocasul cu care ros-albastrii negociaza intens este Fabien Camus, de la Charleroi. "V-am spus ca anul asta nu o sa mai suport sa concurez cu Borcea si Copos. De 20 de ani Steaua nu a avut un coordonator si un atacant ca acestia. Mijlocasul are clauza de trei milioane de euro. Cred ca vineri, la meciul de prezentare, ii vedeti sigur. Coordonatorul e ceva de genul lui Maradona, iar atacantul e intre Etoa€™o si Henry. Unul joaca in Europa si unul nu. Mijlocasul are 21 de ani, iar atacantul 25."


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.