Sute de soferi au fost trasi pe dreapta, marti, la Nadlac, imediat dupa intrarea in Romania, din cauza restrictiilor de circulatie impuse autovehiculelor cu masa de peste 7,5 tone, in intervalul orar 11.00-20.00. La Nadlac, terminal

Sute de soferi au fost trasi pe dreapta, marti, la Nadlac, imediat dupa intrarea in Romania, din cauza restrictiilor de circulatie impuse autovehiculelor cu masa de peste 7,5 tone, in intervalul orar 11.00-20.00.

La Nadlac, terminalul de langa punctul de trecere a frontierei s-a umplut imediat de autotrenuri, iar politistii din oras au supravegheat permanent cum sunt respectate restrictiile de circulatie. Parcarea de peste 100 de locuri de la intrarea in tara s-a umplut repede, iar alte camioane au fost trase pe dreapta in alte parcari din in zona, iar unii au tras la marginea drumului, sau pe camp. Cu toate acestea au fost si soferi care nu au oprit, continuandu-si drumul.

Soferii de TIR opriti pe au acuzat autoritatile ca de vina pentru aceasta situatie nu este canicula, ci drumurile care au o calitate foarte proasta. „Au supervizat ani de-a randul drumuri proaste", a spus unul dintre soferii blocati in Nadlac. Soferii au mai spus ca, din cauza restrictiilor, nu se pot incadra in program, inregistrand astfel intarzieri la descarcarea marfurilor, fapt care le aduce penalizari salariale.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.