Asasinat

Directorul-adjunct al filialei din Rusia a grupului german de presa Bertelsmann, Marina Pisareva, a fost gasita duminica injunghiata mortal, la casa ei de tara din districtul Odintovo, a anuntat ieri Biroul procurorului general a
Asasinat

Directorul-adjunct al filialei din Rusia a grupului german de presa Bertelsmann, Marina Pisareva, a fost gasita duminica injunghiata mortal, la casa ei de tara din districtul Odintovo, a anuntat ieri Biroul procurorului general al Rusiei. "Primele cercetari arata ca din casa nu a fost furat nimic", precizeaza site-ul internet al Biroului procurorului general. Potrivit legistilor, Marina Pisareva (47 de ani) a murit din cauza unei rani la gat, ucisa probabil cu un cutit din propria sa bucatarie, gasit la locul crimei. Procurorii cerceteaza cateva piste, inclusiv crima premeditata comisa din motive legate de afaceri.

Incendiu langa Atena

Un incendiu de padure izbucnit ieri dupa-amiaza in Grecia, in masivul Hymette, amplificat de vantul puternic, s-a apropiat periculos de mult de zone locuite de la periferia Atenei, in zona de sud-est a capitalei elene, si de o baza militara. O casa de copii a fost evacuata. Din cauza fumului dens, un kilometru de autostrada a fost inchis. 110 pompieri, asistati de sase avioane si trei elicoptere, au fost mobilizati pentru a impiedica extinderea incendiului.


Alerta cu bomba

Spitalul militar din Ulm (sud-vestul Germaniei), o unitate cu aproximativ 500 de paturi, a fost evacuat ieri, din cauza unei alerte cu bomba. Amenintarea cu un atentat cu bomba a fost facuta printr-un telefon anonim dat la redactia unui cotidian local.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.