"Acest grup (n.red. Grupul de la Cluj) nu mai exista. El nici n-a existat ca un grup, ci ca sintagma, care a rezultat dintr-o reuniune a judetelor din Transilvania si Banat (n.r. care a avut loc inaintea congresului PSD din aprilie 2005). Am fost tax
"Acest grup (n.red. Grupul de la Cluj) nu mai exista. El nici n-a existat ca un grup, ci ca sintagma, care a rezultat dintr-o reuniune a judetelor din Transilvania si Banat (n.r. care a avut loc inaintea congresului PSD din aprilie 2005). Am fost taxati ca atare, asa s-a apreciat atunci", a spus Sarbu. Vicepresedintele PSD a recunoscut ca "exista si adevar in tot ceea ce se spune", pentru ca prima intalnire a filialelor din Ardeal a avut loc la Cluj si a existat totodata un program al vicepresedintelui PSD Vasile Dancu. "Dar, dupa aceea, in discutiile care au urmat in PSD la Brasov (n.r. ianuarie 2006), toata lumea a zis ca grupul de la Cluj nu mai exista, se vorbea chiar de <<grupul de la Babaita>>", a mentionat Sarbu. Intrebat daca Mircea Geoana a fost produsul Grupului de la Cluj, Sarbu a dat un raspuns diplomatic: "Mircea Geoana este produsul a doua congrese - 2005 si 2006. Daca propunerea era doar a noastra, Mircea Geoana nu era presedintele PSD, desi filialele noastre aveau o pondere importanta". (R.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.