Componentii echipei nationale de polo a Romaniei au avut o "misiune" mai putin obisnuita dupa unul dintre antrenamentele de la bazinul Dinamo unde se pregatesc pentru turneul european de calificare olimpica de la Zagreb (Croatia) din septembrie. Invi
Componentii echipei nationale de polo a Romaniei au avut o "misiune" mai putin obisnuita dupa unul dintre antrenamentele de la bazinul Dinamo unde se pregatesc pentru turneul european de calificare olimpica de la Zagreb (Croatia) din septembrie. Invitati speciali la prezentarea ultimei colectii de costume de baie si lenjerie Passion du Brasil, poloistii nostri impreuna cu tehnicienii lor au urcat pe podium alaturi de frumoasele fotomodele in incheierea evenimentului. Lasand la o parte faptul ca fizicul elevilor lui Vlad Hagiu i-ar face sa paleasca de invidie pe multi celebri prezentatori de moda de la noi, trebuie sa spunem ca prezenta lor la show-ul din stefan cel Mare s-a datorat faptului ca organizatoare a evenimentului a fost Cosmina Inglesian, sotia lui George Gaita, presedintele si principalul finantator al FR de Polo.
Revenind la treburi "serioase", poloistii vor pleca astazi la Portugatele (Spania) unde vor participa la ultimul turneu de calificare contand pentru finala Ligii Mondiale, unde vor accede doar primele doua clasate din cele patru grupe. Romania se afla deocamdata pe ultimul loc in grupa D unde evolueaza alaturi de Spania, Croatia, Ungaria si Rusia.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.