O delegatie parlamentaro-guvernamentala se va deplasa, intre 22 iulie si 3 august, in Mexic si Chile, pentru a incerca relansarea relatiilor cu America Latina. Programul va fi extrem de incarcat, dar oficialii romani nu vor rata ocazia sa se bronzez
O delegatie parlamentaro-guvernamentala se va deplasa, intre 22 iulie si 3 august, in Mexic si Chile, pentru a incerca relansarea relatiilor cu America Latina. Programul va fi extrem de incarcat, dar oficialii romani nu vor rata ocazia sa se bronzeze nitel in faimoasa statiune mexicana Acapulco, pe unde altadata Elvis racnea cat il tineau plamanii: "Guadalajara-Guadalajara...". Pentru ca sunt costuri mari, alesii natiei au decis sa faca economii la sange, astfel ca o mare parte a delegatiei nu va mai merge la business class, in avion, ci la economic, unde e mai ieftin. Interesant e ca PD a simtit ca e rost sa exploateze electoral vizita in cauza, pentru ca Gheorghe Albu, delegatul democratilor (fiecare partid are cate un reprezentant), s-a retras brusc din delegatie, desi, in general, pentru asemenea vizite e bataie la sange. Ceea ce anunta mai mult ca sigur un viitor atac in presa pe tema oportunitatii vizitei respective.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.