Primadonna Assoluta pe scena, Primadonna Assoluta in viata, Mariana Nicolesco a triumfat in teatre in care putine soprane au fost considerate Regine, ca la Teatrul alla Scala din Milano. A reusit cu suverana autoritate sa determine destinul unei intr
Primadonna Assoluta pe scena, Primadonna Assoluta in viata, Mariana Nicolesco a triumfat in teatre in care putine soprane au fost considerate Regine, ca la Teatrul alla Scala din Milano. A reusit cu suverana autoritate sa determine destinul unei intregi generatii de artisti lirici din Romania si nu numai. A creat manifestari de prima magnitudine, concursul DarClée 2007 cu peste 150 de concurenti inscrisi din 26 de tari incepe azi, iar Festivalul DarClée prezinta un omagiu adus lui Nicolae Herlea la implinirea varstei de 80 de ani, o seara dedicata marilor personaje donizettiene Anna Bolena, Maria Stuarda si Elisabetta I, un concert extraordinar pe Esplanada Dunarii, Europa canta cu noi si, in fine, Gala Laureatilor. Pentru toate acestea, Jurnalul National o declara pe Mariana Nicolesco "Omul zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.