Tragedie. Un spectator a fost ranit grav, dupa ce s-a lovit cap in cap cu un ciclist, in Turul Frantei Un fan venit din Luxemburg, pentru a-i urmari pe cei mai tari ciclisti in Franta, ar putea fi prima victima a Turului, in acest an. Nefericitul a
Tragedie. Un spectator a fost ranit grav, dupa ce s-a lovit cap in cap cu un ciclist, in Turul Frantei Un fan venit din Luxemburg, pentru a-i urmari pe cei mai tari ciclisti in Franta, ar putea fi prima victima a Turului, in acest an. Nefericitul a fost accidentat grav de un rutier de la echipa T-Mobile si a intrat in coma, in urma impactului. Tragedia s-a intamplat intr-o coborare, cand neamtul Patrik Sinkewitz a pierdut controlul asupra bicicletei si a intrat in asistenta. Era o panta descendenta, dupa o catarare destul de grea. Singura explicatie plauzibila este ca rutierul s-a relaxat prea mult si si-a pierdut concentrarea. "Cei doi s-au lovit cap in cap", descrie un martor ocular momentul, "si s-au prabusit pe asfalt". Sinkewitz a fost transportat de urgenta, cu elicopterul, la un spital din Chambery. Neamtul a fost diagnosticat cu o fractura de piramida nazala, dar spectatorul lovit nu a scapat atat de usor. Luxemburghezul si-a pierdut cunostinta si a intrat in coma. Medicii de la clinica din Grenoble, unde a fost spitalizat, spun ca nu stiu daca va scapa.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.