Liderul Federatiei Sindicale Fratia, care este in acelasi timp si inspector principal in cadrul Penitenciarul Jilava, a bagat spaima in locatarii unei strazi din Busteni, sambata noaptea, dupa ce a tras un foc de arma in circumstante care nu au fost
Liderul Federatiei Sindicale Fratia, care este in acelasi timp si inspector principal in cadrul Penitenciarul Jilava, a bagat spaima in locatarii unei strazi din Busteni, sambata noaptea, dupa ce a tras un foc de arma in circumstante care nu au fost inca elucidate. Incidentul a fost anuntat la numarul de urgenta 112, in jurul orei 03.00, politistii ajungand imediat la fata locului. Pistolarul, inspectorul principal Cristi Stupu, a marturisit ca a tras un foc in aer pentru a speria o haita de caini. Martorii au povestit, insa, ca acesta se certa cu un tanar care a fugit dupa ce inspectorul a folosit pistolul. Reprezentantii Penitenciarului Jilava au precizat ca inspectorul Cristi Stupu nu era in misiune de serviciu si s-a folosit de o arma proprie.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.