Dupa o lunga asteptare, romanii ii pot vedea in concert pe The Rolling Stones. Rockerii canta astazi, in fata a circa 60.000 de oameni, pe Stadionul „Lia Manoliu“, pe cea mai mare scena construita vreodata,
ce cantareste 200 de ton
Dupa o lunga asteptare, romanii ii pot vedea in concert pe The Rolling Stones. Rockerii canta astazi, in fata a circa 60.000 de oameni, pe Stadionul „Lia Manoliu“, pe cea mai mare scena construita vreodata,
ce cantareste 200 de tone.

In aceasta seara, incepand cu ora 20.00, Stadionul National „Lia Manoliu“ va vibra pe acordurile chitarii lui Keith Richards. The Rolling Stones sunt in Romania! Cei patru membri ai celei mai longevive trupe rock vor fi aplaudati la scena deschisa de aproximativ 60.000 de persoane.

Avionul particular a aterizat, duminica seara, la ora 18.30, pe Aeroportul „Henri Coanda“, iar Jagger, Richards, Wood si Watts, impreuna cu intreg staff-ul, au fost cazati la Hotelul Hilton, unde ocupa doua etaje. Fiind in turneu de aproape trei luni, trupa a venit cu un camion plin de bagaje, in care se afla, printre altele, crose de golf, role si biciclete. Rockerii nu au avut pretentii deosebite, nu si-au dorit decat multe aranjamente florale si eucalipti. La intrarea in hotel, acestia au salut at putinii fani care, intamplator, se aflau in zona, fara a face, insa, vreo declaratie. Ca sa preintampine orice probleme, firma de paza a hotelului unde sunt cazati acestia si-a triplat personalul. Mai tarziu, membrii formatiei au hotarat sa mearga la un restaurant cu specific romanesc pentru a lua cina. Restaurantul Jaristea din centrul vechi al Capitalei nu a fost inchiriat doar pentru rockeri, asa cum s-ar fi crezut. Chitaristul Ron Wood a dat autografe si a facut poze cu restul clientilor, a dansat si a cantat. La intoarcerea la hotel, Wood si sotia sa s-au aratat incantati de muzica lautareasca ascultata acolo, dar si de mancarurile traditionale. Intrebat ce crede despre tara noastra, Wood a spus ca si-a dorit sa o fi vizitat mai demult si a mai spus ca „sunt sigur ca eu sunt un tigan roman“. „A venit pe la ora 21.00 si a stat pana la miezul noptii. Era cu sotia si cu o cantareata mulatra din trupa“, a declarat pentru Mediafax Laura Nicolau, patroana restaurantului.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.