SCUMPIREA CAMERELOR FOTO. Unele camere foto importate in UE s-ar putea scumpi, ca urmare a deciziei expertilor europeni de a reclasifica aparatele cu functii video avansate in categoria camere video, supuse taxelor vamale. Oficial, Comisia Europeana
SCUMPIREA CAMERELOR FOTO. Unele camere foto importate in UE s-ar putea scumpi, ca urmare a deciziei expertilor europeni de a reclasifica aparatele cu functii video avansate in categoria camere video, supuse taxelor vamale. Oficial, Comisia Europeana va adopta decizia in urmatoarele doua-trei luni. Aparatelor de inregistrare video importate de UE le este aplicata o taxa vamala de 4,9%, in timp ce camerele foto digitale nu sunt impozitate. Un aparat clasificat drept camera foto nu trebuie sa inregistreze 30 de minute de secventa video neintrerupta, la o rezolutie de cel putin 800x600 de pixeli sau la calitatea de 23 de cadre pe secunda.   ANGAJATORI. Compania Google a fost votata angajatorul ideal de studentii europeni din domeniul IT si al ingineriei. In studiul realizat de compania suedeza Universum, 17% dintre respondenti au declarat ca si-ar dori sa fie angajati de Google, companie care devanseaza astfel in acest top, chiar de la debut, producatorul de computere IBM.   CELULAR. Cei care urasc telefonul mobil au acum un astfel de aparat dedicat lor, lansat in Marea Britanie. Destinat persoanelor de varsta a doua care se simt depasite de tehnologie, acesta are taste uriase, sonerii cu volum foarte mare, vibratii puternice si un ecran mare care se lumineaza la fiecare apel. Celularul are un buton de panica, rosu, cu apelare rapida a cinci numere de la serviciile de urgenta.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.