Iasiul a redevenit, pentru o saptamana, tanar si aglomerat.
incepand de ieri, universitatea "Al. I. Cuza" din Iasi pune la dispozitia candidatilor 10.988 de locuri, dintre care 2.949 finantate de la buget. Candidatii vor fi intampi-nati nu doar
Iasiul a redevenit, pentru o saptamana, tanar si aglomerat.
incepand de ieri, universitatea "Al. I. Cuza" din Iasi pune la dispozitia candidatilor 10.988 de locuri, dintre care 2.949 finantate de la buget. Candidatii vor fi intampi-nati nu doar cu formularele pe care trebuie sa le completeze, ci si cu materiale promotionale si proiectii organizate in fiecare seara, pe fatada universitatii. "Anul acesta le-am pregatit candidatilor lucruri deosebite: mascota Alexa, materiale promotionale, dar si filmulete. In fiecare seara, in jurul orei 21, mai pe inserat, vom proiecta filme care au ca subiect tocmai viata de student", a precizat prof. univ. dr. Dumitru Oprea, rectorul Universitatii "Al. I. Cuza" din Iasi. Pana la inceperea inscrierilor, peste 15.000 de absolventi de liceu din intreaga tara s-au interesat de admiterea la cea mai veche universitate din Romania, fie pe pagina web speciala, fie prin intermediul Targului educational sau al prezentarilor organizate de caravana universitatii, care s-a deplasat in 18 localitati. "Pagina web le va oferi candidatilor toate informatiile necesare inscrierii, alaturi de serviciul de informare pentru studenti, disponibil si prin yahoo messenger, si punctele de informare organizate la intrarea in fiecare corp de cladire, precum si comisiile de admitere de la fiecare facultate", a precizat rectorul Dumitru Oprea.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.