Un tanar focsanean, cunoscut de oamenii legii ca fiind un hot cu state vechi, a fost prins la furat duminica dimineata, intr-un tren care circula pe ruta Bacau-Adjud-Brasov. Tudor Gheorghe, 20 de ani, membru al clanului "Tapan" din Marasesti, a furat
Un tanar focsanean, cunoscut de oamenii legii ca fiind un hot cu state vechi, a fost prins la furat duminica dimineata, intr-un tren care circula pe ruta Bacau-Adjud-Brasov. Tudor Gheorghe, 20 de ani, membru al clanului "Tapan" din Marasesti, a furat mai multe bunuri de la doi calatori care se aflau in acceleratul 1554. Prima victima a fost un tanar din Brasov, care dormea intr-un compartiment. "Tapan" a pus ochii pe bunurile pasagerului, dar cum nu avea bagaje, a inventat un mod de a fura mai putin obisnuit. A scos o bricheta si a dat foc buzunarului aplicat pe pantalonul tanarului, din care a cazut un telefon mobil. Imediat hotul s-a facut nevazut, insa nu s-a multumit doar cu aceasta prada. A mai pus ochii pe o batrana care mergea spre Brasov. Femeia, din Targu Frumos, judetul Iasi, dormea linistita in compartiment cand Tudor Gheorghe a intrat si i-a furat poseta, dupa care s-a ascuns in WC. A controlat in geanta si a furat un telefon mobil si suma de 159 lei, dupa care a aruncat poseta pe geam. Tanarul a fost dat de gol in momentul in care unul dintre telefoanele mobile a inceput sa sune. Atunci, politistii au chemat doi martori si au procedat la perchezitia corporala. Prejudiciul a fost recuperat si predat partilor vatamate, iar tanarul, care locuieste fara forme legale in Marasesti, s-a ales cu un nou dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.