Sanctiune. Cu toate ca finantatorul Stelei a incheiat cu brio anii I si II la Universitatea Ecologica, el a fost exmatriculat fiindca in anul III a renuntat sa mai mearga la cursuri si nu s-a prezentat la examene! Miliardarul Gigi Becali nu mai are
Sanctiune. Cu toate ca finantatorul Stelei a incheiat cu brio anii I si II la Universitatea Ecologica, el a fost exmatriculat fiindca in anul III a renuntat sa mai mearga la cursuri si nu s-a prezentat la examene! Miliardarul Gigi Becali nu mai are timp de studentie, chiar daca anii I si II i-a trecut cu brio la Facultatea de Drept a Universitatii Ecologice. CANCAN a aflat, in exclusivitate, ca din cauza agendei politice incarcate, a afacerilor si a implicarii in administrarea clubului Steaua, latifundiarul din Pipera a renuntat sa mai frecventeze cursurile la zi si nici nu s-a mai prezentat la examene. Practic, prin aceasta, el si-a asumat exmatricularea. Surse din interiorul Universitatii Ecologice ne-au confirmat, ieri, ca patronul Stelei n-a mai fost inscris in anul III, asa cum ar fi trebuit: "Domnul Becali s-a inscris la Facultatea de Drept ca student, iar pana in anul III a fost un student cu rezultate bune, un student eminent am putea spune. Apoi, nu l-a mai interesat facultatea, probabil din cauza ca este extrem de ocupat". A cerut sa fie examinat singur in sala! Sursele noastre ne-au mai marturisit ca, anul trecut, Becali a solicitat conducerii Universitatii sa nu mai sustina examenele la comun cu ceilalti colegi de an, ci singur in sala, pe motiv ca are o cota mare de popularitate si nu doreste ca ziarele sa afle despre prestatiile lui ca student. Conducerea Universitatii i-a respins insa cererea, aratand ca astfel ar insemna sa-i discrimineze pe ceilalti studenti. Gigi Becali a renuntat atunci la facultate si n-a mai raspuns prezent nici la cursuri, nici la examenele de semestru sau de final de an. Prin urmare, el a fost exmatriculat. Poate relua cursurile la cerere Regulamentul Universitatii Ecologice ii permite insa lui Gigi Becali sa se reinscrie acum, incepand cu anul III, la Facultatea de Drept. "Pentru a redeveni studentul nostru, trebuie formulata o cerere. Noi vom lua in calcul faptul ca a absolvit deja anii I si II si ar putea reincepe din aceasta toamna cursurile la zi", ne-a precizat una dintre secretarele Facultatii de Drept. La Universitatea Ecologica e student si Adrian Mutu. Acesta a incheiat cu brio primul an, insa nu la Drept, ci la Educatie Fizica si Sport, facultate pe care a absolvit-o si portarul lui Dinamo, Bogdan Lobont.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.