Functionarii publici din Palatul Administrativ Satu Mare, unde isi au sediul Primaria, Prefectura si Consiliul Judetean, au gasit scuza perfecta pentru eventualele decizii eronate pe care le-ar putea lua: radiatiile electromagnetice. Pe acoperisul p
Functionarii publici din Palatul Administrativ Satu Mare, unde isi au sediul Primaria, Prefectura si Consiliul Judetean, au gasit scuza perfecta pentru eventualele decizii eronate pe care le-ar putea lua: radiatiile electromagnetice. Pe acoperisul palatului au fost amplasate, in ultimii ani, zeci de antene de televiziune si telefonie mobila, ale caror radiatii afecteaza, in caz de expunere prelungita, corpul omenesc. Pe functionari nu pare, insa, sa-i intereseze efectele asupra sanatatii, ei fiind bucurosi ca radiatiile i-au facut fericitii beneficiari ai "sporului de antena", respectiv 10% din valoarea salariului, adica, in medie, un plus de 150 de lei la salariu. Seful serviciului administrativ al Consiliului Judetean apreciaza ca antenele nu influenteaza negativ activitatea functionarilor, in ciuda parerii expertilor in domeniu.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.