Spectatorii care si-au cumparat bilete pentru concertul Rolling Stones de marti seara nu vor avea acces pe stadionul Lia Manoliu daca vor avea asupra lor aparate de fotografiat, camere de luat vederi sau obiecte contondente, au declarat pentru Mediaf
Spectatorii care si-au cumparat bilete pentru concertul Rolling Stones de marti seara nu vor avea acces pe stadionul Lia Manoliu daca vor avea asupra lor aparate de fotografiat, camere de luat vederi sau obiecte contondente, au declarat pentru Mediafax organizatorii evenimentului.
De asemenea, spectatorii nu vor avea voie in incinta stadionului cu mancare sau bautura, dar nici cu medicamente. Persoanele care au afectiuni medicale vor trebui sa se inregistreze la punctul de prim ajutor si sa aiba un insotitor pentru concert.
Accesul cu arme, cutite sau substante toxice ori halucinogene este strict interzis.
Spectatorii vor putea cumpara de la punctele special amenajate pe stadion bere, sucuri, apa si chipsuri. De asemenea, vor exista tonete cu produsele promotionale ale trupei, de unde fanii vor putea cumpara tricouri, sepci, geci sau insigne originale Rolling Stones, precum si CD-uri ale formatiei.
Pentru a facilita accesul publicului, portile stadionului se vor deschide la ora 16.00.
La concert sunt asteptati circa 60.000 de spectatori, in deschidere urmand sa cante formatiile Iris si The Charlatans. Trupa Rolling Stones va intra in scena dupa ora 21.00, pentru a fi puse in valoare efectele pirotehnice si jocurile de lumini.
Pentru concertul de marti au fost mobilizati aproximativ 800 de politisti si jandarmi.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.