Scandal. Victimele spun ca sunt rude cu Madalin Voicu Un barbat care sustine ca este varul primar al lui Madalin Voicu si un apropiat al sau au fost impuscati, ieri, in urma unui conflict izbucnit la marginea Capitalei, intre doua clanuri de rromi.
Scandal. Victimele spun ca sunt rude cu Madalin Voicu Un barbat care sustine ca este varul primar al lui Madalin Voicu si un apropiat al sau au fost impuscati, ieri, in urma unui conflict izbucnit la marginea Capitalei, intre doua clanuri de rromi. In urma scandalului au fost ranite alte doua persoane, iar o masina a Salvarii a fost partial distrusa. Incidentul ar fi izbucnit dupa ce un grup de 25 de rromi din comuna damboviteana Racari, inarmati cu sabii si arme de foc, au dat buzna peste familia Voicu. Rromii intentionau s-o cumpere pe tanara Elena Voicu, in varsta de 24 de ani, pentru a o marita cu un baiat din neamul lor. Fata s-ar fi refugiat in casa unchiului ei, Constantin Voicu, presupusul var al lui Madalin Voicu. In vreme ce-si apara nepoata, batranul a fost impuscat cu un pistol cu gloante de cauciuc. Alte doua persoane, care i-au sarit in ajutor, Sentiment si Gabriela Bucur, au fost si ele ranite de atacatori. Astfel, Sentiment a fost impuscat in abdomen, in timp ce Gabriela a fost lovita la cap cu tocul armei.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.