Identitate. Blonda renunta la Munteanu pentru Niculescu si in acte si pe "sticla" Prezentatoarea emisiunii Conferinta de presa, Diana Munteanu Niculescu, si-a facut actele de identitate dupa casatorie doar pe numele sotului ei, fotbalistul Claudiu N
Identitate. Blonda renunta la Munteanu pentru Niculescu si in acte si pe "sticla" Prezentatoarea emisiunii Conferinta de presa, Diana Munteanu Niculescu, si-a facut actele de identitate dupa casatorie doar pe numele sotului ei, fotbalistul Claudiu Niculescu. Vedeta de la Antena 1 nu a dorit sa-si pastreze numele de fata, prezentandu-se cu ambele nume (n.r.-Munteanu Niculescu) doar la televiziune, pentru a putea fi mai usor reperata de telespectatori. Potrivit unor surse neoficiale, Diana este atat de mandra de noua ei identitate, incat intentioneaza ca, treptat-treptat, sa renunte definitiv la numele ei de fata si in emisiuni. O scoate din grila pe Mihaela Radulescu Cu toate ca a devenit prezentatoare la Antena 2 doar de anul acesta, Diana a fost desemnata de conducere sa o inlocuiasca in grila pe Mihaela Radulescu, vedeta postului Antena 1. Substituirea va avea loc doar pe perioada vacantei, emisiunea Conferinta de presa urmand a fi difuzata si pe Antena 1 in fiecare duminica, de la ora 17.00, in intervalul orar pe care, pana acum, il ocupa show-ul Duminica in familie.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.