Cei care detin terenuri in zona care va fi afectata de constructia Catedralei Mantuirii Neamului si cei care au revendicat proprietati tot acolo ar putea fi despagubiti, primind la schimb terenuri in zona de nord a Capitalei. Edilii vor sa ceara Guve
Cei care detin terenuri in zona care va fi afectata de constructia Catedralei Mantuirii Neamului si cei care au revendicat proprietati tot acolo ar putea fi despagubiti, primind la schimb terenuri in zona de nord a Capitalei. Edilii vor sa ceara Guvernului sa emita un act normativ prin care mai multe terenuri sa treaca de la Administratia Domeniilor Statului la primarie. Primarul Videanu nu a dorit sa spuna despre ce terenuri este vorba si sa le localizeze pe harta, spunand ca Guvernul va decide care sunt acestea. "Niste terenuri, undeva", aceasta a fost singura explicatie oferita de Videanu consilierilor care doreau sa afle despre ce terenuri este vorba.
"Nu vrem sa incepem construirea Catedralei printr-un conflict", a precizat Videanu, referindu-se la proprietarii care nu doresc sa renunte la terenuri fara o justa despagubire. Terenuri la schimb vor primi si proprietarii din zona unde se vor construi cladiri guvernamentale.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.