O parte dintre consilierii judeteni din Timis au cerut sa li se motiveze absentele, a declarat ieri secretarul CJ Timis, Petrisor Nadastean. Potrivit regulamentului, consilierii pot fi exclusi din acest for la trei absente nemotivate. Nadastean le-a
O parte dintre consilierii judeteni din Timis au cerut sa li se motiveze absentele, a declarat ieri secretarul CJ Timis, Petrisor Nadastean. Potrivit regulamentului, consilierii pot fi exclusi din acest for la trei absente nemotivate. Nadastean le-a atras, in sedinta CJ de ieri, atentia ca absentele de la sedintele de plen nu se motiveaza "ca la scoala". "Unii dintre voi sunteti in situatii delicate. Am avut parte de interpelari de la unii dintre voi, in care ma rugau sa le motivez, dar nu se poate asa ceva. Trebuie sa aduceti motivari", le-a spus consilierilor Petrisor Nadastean. El a dat exemplul a doi dintre consilieri, Vasile Rotarescu (PSD) si Dan Popa (PD), care lipsesc des, dar aduc mereu documentatii: bilete de avion, delegatii de la serviciu ori invitatii pe la sesiuni in tara sau strainatate.
Cautat ulterior de jurnalisti pentru a face publice numele celor alesi de timiseni, dar care absenteaza des, Nadastean a replicat dur: "Nu va spun nimic. Este bucataria interna a CJT. Nu am vrut decat sa le atrag atentia". Oricum, surse din administratia judeteana au spus ca democratul Alin Popoviciu, reprezentantul CJ in CA al clubului Poli Timisoara, este chiulangiul-sef de la plenuri. Acesta nu a putut fi contactat ieri, pentru ca a lipsit de la sedinta. Anul trecut, fostul social-democrat Nelu Balas a lipsit de la sedintele din plen timp de sase luni, fiind grav bolnav. Intre timp, Balas a plecat de la PSD si s-a inscris in PD, motiv pentru care fostii colegi de partid au incercat sa il dea afara din administratie, iar apoi au amenintat ca il dau in judecata.



Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.