Fostul presedinte al PSD Adrian Nastase, trimis intr-un cvasianonimat de mostenirea primita de la „matusa Tamara“, incearca de ceva vreme sa  revina  in prim-planul politicii romanesti. Duminica, el s-a folosit de blogul sau pr
Fostul presedinte al PSD Adrian Nastase, trimis intr-un cvasianonimat de mostenirea primita de la „matusa Tamara“, incearca de ceva vreme sa revina in prim-planul politicii romanesti. Duminica, el s-a folosit de blogul sau prin intermediul caruia l-a acuzat pe actualul lider al partidului, Mircea Geoana, de complicitate cu cei care ii instrumenteaza dosare politice, pentru ca le-ar fi cerut saptamana trecuta colegilor sai sa nu se ralieze proiectelor propuse de fostul premier pentru ca acestuia i se pregatesc dosare si mai grele.

Nastase sustine pe blogul sau ca a aflat din presa si de la unii presedinti de organizatii ca Mircea Geoana le-ar fi sugerat liderilor PSD in cadrul sedintei conducerii de vineri sa nu contribuie la revenirea in partid a fostului premier, pentru ca acesta va fi in continuare atacat si tarat prin procese. Nastase opineaza ca Mircea Geoana ar putea sti de la Daniel Morar sau Traian Basescu ca fostul lider PSD va fi implicat in alte cercetari penale, fapt ce ar constitui o complicitate cu vanatoarea de vrajitoare demarata impotriva sa.

R eprosuri prin telefon
Nastase a povestit pe blog ca l-a sunat sambata pe presedintele PSD sa-i ceara explicatii, insa acesta i-a spus ca declaratia lui il viza pe Traian Basescu, in sensul ca, dupa decizia Curtii Constitutionale, „el va inventa sigur alte lucruri, eventual dosare“ nu doar impotriva lui Nastase, ci si impotriva altor adversari politici. Nastase mai sustine ca in conversatia cu Mircea Geoana i-a mai spus acestuia ca nu i s-a parut normal ca partidul nu a reactionat in legatura cu decizia Curtii, care practic desfiinteaza acest mecanism de „vanatoare de vrajitoare“ pornite impotriva sa, si ca Geoana a admis aceasta obiectie.

Scenariile lui Nastase


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.