>> Agentia Nationala pentru Sport a acceptat transferul, dar a pus conditii administratiei locale

Consiliul Judetean Mures a promovat o hotarare de guvern pentru trecerea stadionului municipal din Targu-Mures in administrarea Primariei. "C
>> Agentia Nationala pentru Sport a acceptat transferul, dar a pus conditii administratiei locale

Consiliul Judetean Mures a promovat o hotarare de guvern pentru trecerea stadionului municipal din Targu-Mures in administrarea Primariei. "Consiliul Judetean Mures a promovat un proiect de hotarare de guvern al carui obiect este preluarea de catre Primaria municipiului Targu-Mures a stadionului municipal. Solicitarea a fost analizata de catre Agentia Nationala pentru Sport, administratorul actual al stadionului. Agentia isi exprima acordul pentru transmiterea acestui obiectiv in proprietatea municipiului Targu-Mures", a anuntat ieri presedintele CJ Mures, Edita Emoke Lokodi. Ea sustine, insa, ca Agentia Nationala pentru Sport (ANS) conditioneaza acceptul sau pentru transferul de proprietate de o serie de angajamente pe care administratia locala ar urma sa le ia printr-o hotarare a Consiliului Local Targu-Mures. Astfel, alesii locali trebuie sa se angajeze ca vor pastra destinatia bazei sportive, ca vor permite celor de la clubul CS "Muresul" folosinta gratuita a pistei de atletism si a salilor de antrenament, a atelierelor, magaziilor si a anexelor de sub tribuna. Nu in ultimul rand, ANS cere administratiei locale sa defineasca clar termenele de reabilitare si modernizare a stadionului. "Dupa ce aceste conditii sunt indeplinite, Consiliul Judetean Mures va promova un nou proiect de hotarare de guvern", a mai precizat Edita Emoke Lokodi.



Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.