Social-democratii se folosesc de orice miscare gresita a Guvernului Tariceanu. Astfel, vicepresedintele PSD, senatorul Cristian Diaconescu, a declarat, ieri, ca Biroul Permanent al partidului a decis initierea demersurilor pentru convocarea ministru
Social-democratii se folosesc de orice miscare gresita a Guvernului Tariceanu. Astfel, vicepresedintele PSD, senatorul Cristian Diaconescu, a declarat, ieri, ca Biroul Permanent al partidului a decis initierea demersurilor pentru convocarea ministrului de externe, Adrian Cioroianu, la comisiile de politica externa si de aparare din Senat, in legatura cu decizia Federatiei Ruse de retragere din Tratatul referitor la Fortele Conventionale din Europa (CFE).

„Gestul Federatiei Ruse ar trebui sa preocupe in modul cel mai serios autoritatile de la Bucuresti la toate nivelurie de decizie. Replica Ministerului de Externe ni se pare absolut insuficienta“, a mai precizat Diaconescu. El a aratat ca PSD nu are incredere ca institutiile statului cunosc „magnitudinea“ gestului facut de Federatia Rusa. „Vrem sa-i incurajam pe cei din Ministerul de Externe sa aiba o pozitie clara si transanta din aceasta perspectiva“, a subliniat Diaconescu. El a precizat, totodata, ca retragerea Federatiei Ruse din Tratatul referitor la Fortele Armate Conventionale in Europa reprezinta un gest politic cu o semnifica tie mare, atat din punct de vedere stratagic, cat si in ceea ce priveste stabilitatea regionala.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.