"Domnul deputat Mircea Teodor Iustian este cel mai mare politician al judetului Constanta, din 1990 pana azi. Acest fiu al orasului nostru va conduce marea alianta PD-PLD si, cu siguranta, va fi urmat de toti cei care doresc dreptate. El va da bani l
"Domnul deputat Mircea Teodor Iustian este cel mai mare politician al judetului Constanta, din 1990 pana azi. Acest fiu al orasului nostru va conduce marea alianta PD-PLD si, cu siguranta, va fi urmat de toti cei care doresc dreptate. El va da bani la saraci, locuri de munca la someri si paine la flamanzi. Precum Isus, va face adevarate minuni si, cu putin noroc, va vindeca impotenta, va aduce acasa barbatii fugiti la amante, va scoate argintul viu si va ghici viitorul. Domnul Iustian, acest Matrix politic, acest cavaler Jedi al politicii noastre, va fi vesnic in memoria concetatenilor nostri. Numai cu el vom reusi. Sa ne strangem in jurul sau precum fularul la gat in iernile reci si, de ce nu, sa strangem hora." Asa arata unul dintre comentariile cititorilor editiei Dobrogea a "Romaniei libere", unde subiectul PLD a fost abordat inca de la nasterea filialei judetene. La acea vreme, ne-am imaginat ca experienta deputatului Mircea Iustian va fi hotaratoare in ce priveste activitatea partidului in teritoriu. Dezamagirea a fost mare, atat pentru presa, cat si pentru cei ce i s-au alaturat, dar si pentru spectatorii care vroiau sa vada crescand un partid a carui intentie este sa arate o alta fata a liberalismului.
Responsabilul regional al PLD si-a propus sa ajunga in sfarsit la Constanta, mai ales ca s-a aratat surprins de faptul ca Gheorghe Flutur s-a aflat alaturi de Iustian la sfarsitul saptamanii trecute. Concluzia nu poate fi decat una singura: nu prea stie stanga ce face dreapta. Iustian nu a confirmat asteptarile. La sase luni de la infiintare, PLD continua sa se sprijine pe tipi gen Crenvustila, care i-a facut propaganda lui Traian Basescu pe sentimente.ro. Nu am avut rabdare sa verificam daca pozitia pro-Basescu a liberal-democratului Cristian Tanase a mai fost afisata pe multele site-uri pe unde domnia sa incearca sa gaseasca o partenera sensibila la nenumaratele calitati pe care Tanase le expune generos. Ne-am asuma criticile in conditiile in care "Romania libera" ar fi singura publicatie care critica prestatia liberal-democratilor de la Constanta. Presa locala a analizat miscarile celor implicati si a tras concluzia: PLD Constanta scartaie din toate incheieturile.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.