Asociatia „Raza Sperantei” a oferit locuitorilor dintr-un cartier sarac al municipiului Vulcan produse expirate, in cadrul unei actiuni umanitare organizate impreuna cu viceprimarul Angela Stoica. Majoritatea celor care au primit produse
Asociatia „Raza Sperantei” a oferit locuitorilor dintr-un cartier sarac al municipiului Vulcan produse expirate, in cadrul unei actiuni umanitare organizate impreuna cu viceprimarul Angela Stoica. Majoritatea celor care au primit produsele sunt persoane nevoiase, care traiesc din ajutorul de somaj sau venitul minim garantat.
Zeci de persoane din cartierul Sohodol al municipiului Vulcan au primit caserole cu paste fainoase, spanac sau carne expirate de aproape un an de zile. Un TIR cu numere de inmatriculare provizorii a oprit in mijlocul cartierului si din el au coborat cativa indivizi care au inceput sa imparta pachetele cu alimente. Intrucat produsele oferite erau gratuite, imediat s-a format o coada. „Am primit o caserola in care erau coltunasi cu branza. Am semnat pe o hartie cum ca am primit si cel care mi-a dat pachetul a zis ca sunt din partea viceprimarului Angela Stoica. Mai tarziu am aflat ca ar fi expirate si nu am mai mancat”, a precizat una dintre locuitoarele cartierului vulcanean, „cadorisita” cu alimente expirate.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.