Miracol. Un baietel englez si-a revenit total dupa ce si-a rupt gatul in timpul unei curse de masini Un pusti de 13 ani din Marea Britanie a reusit performanta rara de a supravietui unei decapitari, cu toate ca medicii nu-i dadeau practic nicio sans
Miracol. Un baietel englez si-a revenit total dupa ce si-a rupt gatul in timpul unei curse de masini Un pusti de 13 ani din Marea Britanie a reusit performanta rara de a supravietui unei decapitari, cu toate ca medicii nu-i dadeau practic nicio sansa. In mod miraculos, Chris Stewart si-a revenit in doar cinci luni dupa cumplitul accident auto si astazi poate sa mearga ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. El sustine ca n-ar fi reusit acest lucru daca nu ar fi ascultat zilnic melodiile formatiei Spice Girls. Cosmarul familiei Stewart a inceput anul trecut, in luna septembrie, cand Chris s-a accidentat in timpul unei curse de masini. "Fiul meu este mare fan al curselor de masini si participa la ele de doi ani. A concurat cu un Mini care fusese modificat special. Nu are geamuri, arata ca o scoica", a povestit mama sa, citata de "The Sun". In ziua fatidica, Chris s-a clasat pe primele doua locuri in cele doua curse la care a participat. Bucuria i-a fost curmata insa in ultima tura, cand a pierdut controlul masinii si s-a rasturnat. "Am ajuns la masina in cateva secunde si l-am vazut pe Chris atarnand peste volan, inert. Era cumplit, nu o sa uit niciodata acea imagine. Baietelul meu zacea inconstient si ii curgea sange din gura", a povestit Debbie. Medicii de la Ambulanta i-au imobilizat gatul lui Chris, constienti ca o deplasare de doar cativa milimetri l-ar fi lasat paralizat pe viata. Doctorii le-au spus parintilor ca baiatul a fost la un pas de decapitare, capul sau ramanand pe umeri doar datorita pielii. A urmat o operatie complicata si 100 de ore de fizioterapie, dar Chris este astazi, din nou, un copil normal.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.