Antrenorul Politehnicii Iasi, Ionut Popa, a anuntat ca nu va mai colabora cu mass-media din Iasi, luand decizia de a intra in silenzio stampa. "Sunt violent, sunt vulgar, nu are rost sa mai vorbesc cu presa, pentru ca astfel se isca scandaluri. Pentr
Antrenorul Politehnicii Iasi, Ionut Popa, a anuntat ca nu va mai colabora cu mass-media din Iasi, luand decizia de a intra in silenzio stampa. "Sunt violent, sunt vulgar, nu are rost sa mai vorbesc cu presa, pentru ca astfel se isca scandaluri. Pentru ce sa ma pun eu rau cu toata lumea, din cauza temperamentului meu. Prefer sa intru in silenzio stampa, sa nu mai vorbesc cu presa despre fotbal, poate asa va fi mai bine. Nu se stie cat voi mai sta la Iasi si nu vreau sa las dusmani in urma.
Il las pe presedintele Boca sa decida cum va continua colaborarea cu presa. Sa aleaga dansul pe cineva care sa vorbeasca cu mass-media", a declarat Ionut Popa. Tehnicianul a admis ca a gresit si si-a cerut scuze pentru iesirea nervoasa de la pauza meciului amical cu Dunarea Galati. "Am gresit, imi cer scuze, dar asta e temperamentul meu, mai vulcanic, si nu pot sa ma schimb. Decat sa mai jignesc pe cineva cand sunt nervos, mai bine nu mai vorbesc deloc cu voi. Poate nu e o decizie foarte buna, dar asta e alegerea mea, cel putin deocamdata", a punctat Popa.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.