O persoana si-a pierdut viata, iar o alta a fost ranita in urma furtunii de miercuri seara, din Bucuresti. Autoturismul condus de viceprimarul general Razvan Murgeanu a fost, de asemenea, avariat dupa ce un copac s-a prabusit peste el. Nu numa

O persoana si-a pierdut viata, iar o alta a fost ranita in urma furtunii de miercuri seara, din Bucuresti. Autoturismul condus de viceprimarul general Razvan Murgeanu a fost, de asemenea, avariat dupa ce un copac s-a prabusit peste el. Nu numai Capitala, ci si 13 judete au fost afectate de furtuna, peste 225 de localitati ramånånd in bezna.

Barbatul in varsta de 50 de ani si-a pierdut viata dupa ce un copac s-a prabusit peste un gard de beton, care, la randu-i, l-a strivit pe trecator. Copacul a smuls, in cadere, mai multe cabluri electrice, dar a avariat si zidul unei case, in interiorul careia se afla o femeie ce a fost, de asemenea, ranita. Interventia descarceratorilor a fost ingreunata de cablurile rupte, conectate inca la reteaua de energie electrica. Atunci cand alimentarea cu energie a fost intrerupta, medicii au constatat ca barbatul avea capul strivit si decedase. Incidentul a avut loc pe strada Gradistea din cartierul Floreasca, situat in sectorul 2 al Capitalei. Nici autoturismul condus de viceprimarul Capitalei, Razvan Murgeanu, o Toyota Land Cruiser, nu a scapat de furtuna. Masina a fost avariata dupa ce un copac s-a prabusit peste ea, in fata casei viceprimarului. Zeci de pomi au cazut in mai multe zone ale Capitalei - peste masini, case si in carosabil, blocand traficul, zona Giulesti a fost afectata de inundatii, iar cartierele Militari, zona centrala si zona Pantelimon au fost afectate de intreruperi temporare ale curentului electric, miercuri seara, in urma furtunii urmate de ploaie din Capitala.

Din cauza pomilor cazuti, traficul a fost blocat in zona Primaverii (sectorul 1), Popa Tatu (sectorul 1) dar si pe Bulevardul Regina Maria (sectorul 4). Pe Bulevardul Regina Maria au cazut doi copaci, blocand legatura dintre Piata Cosbuc si Piata Unirii. Traficul in aceste zone a fost intrerupt aproximativ o ora.
De asemnea, in sectorul 4 a mai cazut un copac pe strada Sfantul Ilie, peste o masina de lux, iar alte crengi de copac au cazut peste masini si doua case din zona Candiano Popescu.

In sectorul 1, au fost inregistrate 20 de evenimente produse de vijelie, potrivit primarului Andrei Chiliman.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.