Autoritatile judiciare au perchezitionat ieri cinci imobile din Capitala, in cadrul unei anchete privind capturarea a 45 de kilograme de cocaina, in valoare de aproximativ 4,5 milioane de euro. Potrivit Biroului de presa al Parchetului in
  Autoritatile judiciare au perchezitionat ieri cinci imobile din Capitala, in cadrul unei anchete privind capturarea a 45 de kilograme de cocaina, in valoare de aproximativ 4,5 milioane de euro. Potrivit Biroului de presa al Parchetului instantei supreme, drogurile au fost depistate la inceputul lunii iulie, in urma unui control efectuat de politistii de frontiera din cadrul Compartimentului de Supraveghere si Control Zona Cargo a Aeroportului International "Henri Coanda". Politistii au verificat doua colete sosite din Venezuela, la 29 iunie si la 1 iulie, care contineau, conform actelor, costume barbatesti. Hainele erau aranjate pe 77 de  umerase fabricate din cocaina solida, in greutate totala de 45 de kilograme. Anchetatorii au stabilit ca drogurile provenind din Venezuela erau destinate unui cetatean italian, casatorit cu o romanca, si au fost trimise la adresa unei societati comerciale din Bucuresti, detinuta de un roman si de un turc. La ancheta au participat nu doar politisti si procurori, ci si ofiteri SRI. In urma perchezitiilor au fost ridicate documente de transport si de plata a marfii, iar italianul a fost ieri prezentat Tribunalului Bucuresti cu propunere de arestare preventiva.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.