Teatrul de Arta Dramatica din Deva a produs un singur spectacol pentru public in aproape un an de zile. In schimb, ia amenzi pe banda rulanta pentru nerespectarea legislatiei in domeniul muncii. Sanctiunile contraventionale vor fi platite din banii
Teatrul de Arta Dramatica din Deva a produs un singur spectacol pentru public in aproape un an de zile. In schimb, ia amenzi pe banda rulanta pentru nerespectarea legislatiei in domeniul muncii. Sanctiunile contraventionale vor fi platite din banii contribuabililor deveni, deoarece TADD se afla in subordinea Consiliului local.
Vinovat pentru amenzile incasate se face directorul Nicodim Ungureanu, cel care de la instalarea sa a reusit sa instaureze o stare de haos generalizat in asa-zisa institutie de cultura. In urma cu aproape o luna, inspectorii de la ITM Hunedoara au efectuat un control la Teatrul de Arta Dramatica, in urma sesizarilor angajatilor. Au gasit nereguli, dar nu au dat amenzi. In schimb, i-au pus in vedere directorului Nicodim Ungureanu ca, pana la urmatoarea lor vizita, neregulile sa fie remediate, altfel se va lasa si cu amenzi. Din 26 iunie si pana miercuri, 11 iulie, nu s-a facut aproape nimic, iar sanctiunile contraventionale nu au incetat sa apara.

4.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.