O trecere in revista a unora dintre principalele titluri din presa europeana de astazi, realizata de Realitatea TV.

TIMES: Amenintarea Al Qaida este la cel mai inalt nivel de dupa 11 septembrie 2001. Google, dat in judecata pentru dezinfor
O trecere in revista a unora dintre principalele titluri din presa europeana de astazi, realizata de Realitatea TV.

TIMES: Amenintarea Al Qaida este la cel mai inalt nivel de dupa 11 septembrie 2001. Google, dat in judecata pentru dezinformarea userilor asupra linkurilor platite din publicitate. Regele Gyanendra al Nepalului ar putea ramane pe drumuri, pentru ca Guvernul interimar ii va nationaliza palatul. Trenurile pe diesel sunt mai poluante decat unele masini moderne.

EL PAIS: Camera Repretentantilor din SUA a votat pentru a treia oara retragerea armatei din Irak. Segolene Royal, surprinsa de paparazzi de la Paris Match in vacanta in Corsica.

CINCO DIAS: Spania va lansa un satelit propriu in 2010, cu investitii de 200 de milioane de euro. Spaniolii descind in SUA, in cautarea visului american si atrasi de salarii.

LE MONDE: Marea Aral revine la suprafata. Srebrenica se reculege dupa 12 ani. Atentat sinucigas in Algeria.

GUARDIAN: Politica razboiului in Irak esueaza. Militantii din Pakistan ameninta cu o revolutie. Rusii vor simula o calatorie pe Marte. Premierul Brown - "E timpul sa construim, nu sa daramam".


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.