Pregatiti. Gazdele au amenajat deja camerele (stanga), vestiarele (mijloc) si intreg complexul (dreapta) pentru "militari" Premiera. Vedetele "ros-albastrilor" vor face, la inceput, naveta pana in comuna situata la 9 kilometri de Bucuresti Steaua va
Pregatiti. Gazdele au amenajat deja camerele (stanga), vestiarele (mijloc) si intreg complexul (dreapta) pentru "militari" Premiera. Vedetele "ros-albastrilor" vor face, la inceput, naveta pana in comuna situata la 9 kilometri de Bucuresti Steaua va juca, pentru prima oara, in afara Capitalei. Toate starurile formatiei "ros-albastre" vor ajunge zi de zi in comuna situata in partea de vest a Bucurestiului. Chiajna, aflata la noua kilometri de centrul Capitalei, insa, practic, invecinata cu o parte a cartierului bucurestean Militari, este compusa din trei sate: Rosu, Dudu si... Chiajna, si numara, dupa spusele primarului Mircea Minea, 15.000 de suflete, si cam tot atatea "focuri". In Chiajna s-a construit un complex sportiv, format dintr-o sala cu 1.500 de locuri si un stadion (cu terenurile de antrenament aferente) care poate gazdui 3.000 de spectatori. Sala fiind lipita de stadion, exista si opt camere cu doua sau trei locuri, la etaj. In aceeasi incinta se afla si bucataria, iar alaturat, un mic restaurant. Miercuri, jucatorii pregatiti de Radu Voina si Nicu Munteanu au ajuns pentru prima oara in noul lor loc de munca. "Are aer conditionat, e curat, avem vestiare bune, sper ca spectatorii sa umple sala la refuz", a declarat Voina, fost campion mondial si ex-selectioner al nationalei masculine de handbal a Romaniei. In satul Rosu, la trei kilometri distanta, mai exista un stadion cu gazon artificial si o sala cu 200 de locuri. Ambele complexuri sportive au costat, conform primarului, patru milioane de euro si au fost construite in doi ani, intre 2005 si 2007. Constantin Cazazu, sponsorul celor de la CSA Steaua, si George Boroi, comandantul clubului din bulevardul Ghencea, pe de o parte, primarul Mircea Minea, de cealalta parte, sunt cei care au parafat o intelegere conform careia Steaua va disputa meciuri din campionatul intern si din cupele europene la Chiajna. In timp, se va construi un hotel de 100 de locuri, astfel incat stelistii sa nu mai faca naveta.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.