25 de turisti romani au fost evacuati, ieri, din zona Agia Paraschievi a insulei grecesti Skyathos, din cauza unui incendiu. Doar patru dintre ei erau cazati intr-o locatie apropiata de zona in care au izbucnit flacarile, ceilalti fiind mutati preve
25 de turisti romani au fost evacuati, ieri, din zona Agia Paraschievi a insulei grecesti Skyathos, din cauza unui incendiu. Doar patru dintre ei erau cazati intr-o locatie apropiata de zona in care au izbucnit flacarile, ceilalti fiind mutati preventiv. Pe insula Skyathos se afla in aceasta perioada aproximativ o suta de romani.

Patru turisti romani, cazati in apropiere de zona in care a izbucnit incendiul, au fost evacuati de autoritatile locale inca de la prima ora. Cei patru se aflau in zona Agia Paraschievi, fiind transferati in orasul Skyathos. Alti 21 de turisti romani care isi petreceau vacanta in zone invecinate au fost evacuati preventiv, din motive de securitate. Acestia din urma au fost transferati in zona Kukunaries sau in orasul Skyathos.

Aproximativ o suta de romani isi petrec, in prezent, vacanta pe insula Skyathos, 80% dintre ei fiind cazati in zona Kukunaries, care nu este afectata de incendiu. Dintre cele 20 de zone ale insulei, singura afectata este Agia Paraschievi, autoritatile si firmele de turism dand asigurari ca oamenii se afla in afara oricarui pericol.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.