Firma pitesteana Unic Distribution SRL l-a actionat in instanta pe fostul mare fotbalist Gheorghe Hagi, pe motiv ca acesta ar fi instrainat unui tert o parcela de teren care apartinea firmei respective. Parcela de teren pe care Hagi a vandut-o unei
Firma pitesteana Unic Distribution SRL l-a actionat in instanta pe fostul mare fotbalist Gheorghe Hagi, pe motiv ca acesta ar fi instrainat unui tert o parcela de teren care apartinea firmei respective. Parcela de teren pe care Hagi a vandut-o unei anume Valentina Halasz, in luna februarie a anului trecut, se afla pe raza comunei Mogosoaia, aproape de malul lacului Straulesti. Gica Hagi a detinut acolo 2.500 de metri patrati de teren, intr-o zona in care pretul pietei este, acum, foarte ridicat. Anul trecut, insa, valoarea proprietatii era considerabil mai mica, astfel ca Valentina Halasz a obtinut terenul cu numai 50.000 de euro. Un pret si asa curios de mic, din moment ce, actualmente, acel teren ar valora undeva in jurul a o jumatate de milion de euro. Firma care a indraznit sa-l cheme pe rege in instanta se ocupa de vanzari en-gros si en detaile de bauturi alcoolice in Pitesti si imprejurimi.

Firma pitesteana Unic Distribution SRL l-a actionat in instanta pe fostul mare fotbalist Gheorghe Hagi, pe motiv ca acesta ar fi instrainat unui tert o parcela de teren care apartinea firmei respective.

Parcela de tere n pe care Hagi a vandut-o unei anume Valentina Halasz, in luna februarie a anului trecut, se afla pe raza comunei Mogosoaia, aproape de malul lacului Straulesti. Gica Hagi a detinut acolo 2.500 de metri patrati de teren, intr-o zona in care pretul pietii este acum foarte ridicat. Anul trecut insa valoarea proprietatii era considerabil mai mica, astfel ca Valentina Halasz a obtinut terenul cu numai 50.000 de euro. Un pret si asa ciudat de mic, din moment ce, actualmente, acel teren ar valora undeva in jurul a o jumatate de milion de euro. Tot ce am putut afla despre provenienta terenului respectiv este ca actualul antrenor al echipei Steaua Bucuresti a primit titlul de proprietate asupra lui de la fostul primar al comunei Mogosoaia (zona lacului Straulesti apartine, administrativ, de aceasta comuna), Dan Claudiu Tanasescu. Un mare admirator al „Regelui“ Hagi, inca din perioada cand acesta din urma era fotbalist in activitate.

Un teren cu bucluc


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.