Viasat History, ora 18.00
Tradare si tradatori: Edwin Wilson
A fost un fel de "Marele Gatsby", versiunea de la Washington. La ferma sa de 2.500 de acri, Edwin dadea petreceri pentru senatori, amirali, generali si ofiteri CIA. Intotdeauna zb
Viasat History, ora 18.00
Tradare si tradatori: Edwin Wilson
A fost un fel de "Marele Gatsby", versiunea de la Washington. La ferma sa de 2.500 de acri, Edwin dadea petreceri pentru senatori, amirali, generali si ofiteri CIA. Intotdeauna zbura la clasa I, avea un apartament la Geneva, o casuta de vanatoare in Anglia si o vila pe malul marii, in Libia. Afacerile sale din Libia l-au facut multimilionar si, dupa ce a fost arestat, a spus ca acestea au facut parte dintr-o operatiune secreta a CIA. L-a tradat oare Guvernul american, transformandu-l in tap ispasitor pentru tacticile lor indoielnice de spionaj?

National Geographic Channel, ora 22.00
Megastructuri: Mancatorul de masini
Te-ai intrebat vreodata ce se intampla cu vechile televizoare aruncate la gunoi? In tarile "civlizate", cu siguranta ajung in centrele de reciclare, cum ar fi de exemplu si unitatea situata in Newport, South Wales, Marea Britanie, de fapt, cea mai mare unitate de reciclare a fierului vechi din lume. Episodul programat astazi ne prezinta, in detaliu, aceasta uzina, capabila sa transforme 450 de masini intr-un amestec de nerecunoscut in doar o ora.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.