Adi Ilie a anuntat ieri ca transferul lui Ruben Pulido nu mai este de actualitate. "Afacerea a cazut din cauza impresarului, care a cerut un comision exagerat. Nu putem sa ne lasam pacaliti de un impresar", a declarat Adrian Ilie . "Cred ca a cazut
Adi Ilie a anuntat ieri ca transferul lui Ruben Pulido nu mai este de actualitate. "Afacerea a cazut din cauza impresarului, care a cerut un comision exagerat. Nu putem sa ne lasam pacaliti de un impresar", a declarat Adrian Ilie . "Cred ca a cazut transferul. Nu m-a mai sunat nimeni si incep sa negociez cu alte echipe. Daca ma mai vor, sa ma sune", i-a anuntat Pulido. Managerul sportiv din Ghencea este in "focuri" in aceste zile, deoarece Gica Hagi a cerut repede un portar, intrucat nu este multumit de Vatca si Cernea. Altfel, Zaglebie Lubin, adversara Stelei din turul doi preliminar al Ligii Campionilor, este ciuca batailor in amicalele cu echipele romanesti. Dupa 0-2 cu CFR Cluj, polonezii au fost intrecuti, ieri, si de FC Vaslui, scor 0-5.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.