Deplasarile externe ale parlamentarilor romani in 20 de luni de mandat au costat aproximativ 2 milioane de euro, sustine Institutul pentru Politici Publice (IPP), care precizeaza ca multe din excursiile alesilor nu au avut vreun efect asupra procesu
Deplasarile externe ale parlamentarilor romani in 20 de luni de mandat au costat aproximativ 2 milioane de euro, sustine Institutul pentru Politici Publice (IPP), care precizeaza ca multe din excursiile alesilor nu au avut vreun efect asupra procesului legislativ. IPP a dat publicitatii, ieri, un studiu in acest sens. Astfel, pentru deplasari la diverse evenimente sportive, parlamentarii au cheltuit si cate aproximativ 20.000 de euro. Pentru deplasarile grupurilor parlamentare de prietenie cu state care, in opinia IPP, prezinta un interes scazut pentru Romania, precum Maroc sau Pakistan, s-au cheltuit, spre exemplu, 52.000 de euro, transmite Mediafax.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.