Despagubiri. Victimele doctorului Nicholas Bartha, care si-a aruncat casa din Manhattan in aer, in 2006, cer acum daune de milioane de dolari La exact un an de la explozia care a distrus casa doctorului american de origine romana Nicholas Bartha, o
Despagubiri. Victimele doctorului Nicholas Bartha, care si-a aruncat casa din Manhattan in aer, in 2006, cer acum daune de milioane de dolari La exact un an de la explozia care a distrus casa doctorului american de origine romana Nicholas Bartha, o avalansa de procese se afla pe rol in tribunalele din New York. Exista, insa, sanse minime ca victimele tragediei sa primeasca despagubirile de milioane de dolari pe care le revendica, informeaza Hotnews.ro. Cel putin zece persoane au dat in judecata firma de avocati care se ocupa de mostenirea fostului doctor, precum si pe fiica acestuia, Serena, solicitand milioane de dolari despagubiri pentru traumele fizice si pentru stricaciunile provocate de explozia din 10 iulie 2006. Fosta secretara, printre reclamanti Alaturi de fosta secretara a doctorului, romanca Ileana Cora, care a depus o plangere la inceputul acestui an, printre reclamanti se afla cel putin doua dintre cele trei persoane care treceau prin fata casei in momentul exploziei. Un club de golf, aflat in imediata apropiere a locuintei lui Nicholas Bartha, a inaintat o plangere acuzand fosta sotie a doctorului si pe cele doua fiice ca au cunoscut planurile sinucigase ale acestuia, insa nu au facut nimic pentru a le opri. In plus, avocatii The Links Club, aflat pe strada 62, au dat in judecata si compania Conedison (principalul furnizor de energie electrica si gaz in New York), despre care afirma ca, in dimineata exploziei, nu a investigat in mod corespunzator sesizarile legate de scurgerile de gaz provenite din cladirea lui Bartha. Expertii juridici afirma insa ca este putin probabil ca reclamantii sa primeasca milioanele de dolari solicitate din cauza faptului ca mostenirea fostului doctor trebuie sa acopere costurile uriase ale demolarii cladirii si curatirii locului, precum si taxele pentru avocatii care se ocupa de acest caz.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.