Socant. Vedeta americana vrea sa-si legalizeze relatia amoroasa cu iubita ei, DJ-ul Samantha Ronson Actrita americana Lindsay Lohan isi doreste sa se casatoreasca, insa nu cu un barbat, ci cu o femeie. Este vorba despre un DJ, Samantha Ronson, despr
Socant. Vedeta americana vrea sa-si legalizeze relatia amoroasa cu iubita ei, DJ-ul Samantha Ronson Actrita americana Lindsay Lohan isi doreste sa se casatoreasca, insa nu cu un barbat, ci cu o femeie. Este vorba despre un DJ, Samantha Ronson, despre care, de mai bine de cateva luni, se zvoneste ca ar fi partenera de viata a starletei hollywoodiene. Ba mai mult, Lindsay isi doreste chiar sa aiba "mostenitori" cu cea pe care vrea sa o faca viitoarea ei sotie. Aceste informatii despre posibilul mariaj al actritei cu o femeie nu fac decat sa starneasca si mai multe controverse in jurul starletei. In ultima vreme, Lindsay Lohan a fost implicata in tot felul de scandaluri, din cauza vietii ei extrem de tumultuoase. Ea a fost surprinsa beata moarta si drogata prin cluburi, in presa aparand tot felul de informatii despre orgiile sexuale pe care le organizeaza. Ravase de amor Se pare ca Lindsay este atat de amorezata de iubita ei, Samantha, ca a ajuns sa o bombardeze cu scrisorele de dragoste. Revista "Star" a publicat una dintre epistolele pe care starleta i le-a trimis celei pe care vrea sa o aduca in fata altarului. "Simt ca, daca nu te am in viata mea, sunt pe cale sa mor. Nu as mai avea pentru ce sa traiesc. Vreau sa ma casatoresc cu tine si sa avem multi copii... Te las acum sa dormi, iubirea mea. Te iubesc", scrie Lindsay intr-unul dintre ravasele de amor trimise Samanthei.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.