Spaima. Locuitorii din Basra pretind ca fortele aliate cauta sa creeze panica in randul musulmanilor cu ajutorul unui animal modificat genetic Stirea ca un bursuc de dimensiuni impresionante ii terorizeaza pe irakienii din Basra a aparut pentru prim
Spaima. Locuitorii din Basra pretind ca fortele aliate cauta sa creeze panica in randul musulmanilor cu ajutorul unui animal modificat genetic Stirea ca un bursuc de dimensiuni impresionante ii terorizeaza pe irakienii din Basra a aparut pentru prima oara in cotidianul elvetian "Le Matin Bleu", apoi s-a raspandit cu repeziciune pe fluxurile de stiri ale marilor agentii. Conform publicatiei citate, bursucul in cauza, mai mare decat toti ceilalti semeni ai sai si cu blana foarte aspra, este extrem de agresiv si nu putini irakieni pretind ca au cazut prada furiei sale. Iute de picior Au existat chiar si marturii ale unor lupte purtate intre oameni si bursuc, finalizate intotdeauna cu victoria celui din urma. "Sotul meu s-a repezit sa-l omoare, dar animalul a fost rapid ca fulgerul", a declarat ziaristilor Souad Hassan, o localnica din sudul tarii. O poveste similara a fost impartasita presei si de Sattar Jabbar, un taran din Abou Sakhar. Barbatul a povestit ca nu a stat mult pe ganduri, in clipa in care si-a vazut vitele in pericol, si a pus mana pe arma. Extrem de agil, bursucul ar fi disparut inspre livezi, neatins de gloantele agricultorului in varsta de 50 de ani. Englezii, parintii bursucului Ca si cum marturiile irakienilor care s-au intalnit cu bursucul nu ar fi fost suficiente, au aparut chiar si inregistrari video ce il infatiseaza pe animalul terorist in plina actiune. Irakienii cred ca acesta este un "dar" lasat de militarii britanici responsabili cu mentinerea pacii in zona dupa caderea regimului de la Bagdad. "A aparut si a inceput sa atace dupa un raid al englezilor", a declarat temator un locuitor din Karmat Ali, care a adaugat ca monstrul se pricepe de minune sa creeze panica in randul irakienilor. Luate cu asalt de sutele de plangeri si sesizari venite din partea populatiei, autoritatile de la Bagdad au fost silite sa faca o declaratie oficiala, in care se afirma ca totul nu este decat un zvon stupid. Vizati direct de aceasta poveste stranie, englezii au facut si ei un pas si fata, un purtator de cuvant al armatei dezmintind cu hotarare ideea introducerii un bursuc urias, ucigas de oameni ori vite, pe teritoriul irakian.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.