Dupa ce Gloria a invins cu 2-0 in Israel pe Maccabi Haifa, ardelenii se gandesc deja la Atletico Madrid, in timp ce galatenii au nevoie neaparat de victorie contra bosniacilor Slavija Sarajevo pentru a merge mai departe.


Cele doua re
Dupa ce Gloria a invins cu 2-0 in Israel pe Maccabi Haifa, ardelenii se gandesc deja la Atletico Madrid, in timp ce galatenii au nevoie neaparat de victorie contra bosniacilor Slavija Sarajevo pentru a merge mai departe.


Cele doua reprezentante ale Romaniei in actuala editie a Cupei UEFA - Intertoto, Gloria Bistrita si Otelul Galati, vor disputa azi, cu incepere de la ora 18:00, partidele retur din cadrul turul II, contra fomartiilor Maccabi Haifa, respectiv Slavija Sarajevo, prima intalnire urmand sa fie transmisa in direct de Telesport.


CALIFICATI. Aflati practic in turul urmator dupa victoria obtinuta in urma cu o saptamana in Israel, cu 2-0, componentii si conducatorii Gloriei se gandesc mai mult la "dubla" cu Atletico Madrid, reputata formatie iberica urmand sa fie adversara bistritenilor in faza urmatoare. "Dupa 11 ani de la vizita Fiorentinei, ar veni din nou o echipa de top. Au mai trecut pe la noi Montpellier si Lille, dar acestea nu sunt totusi de calibrul lui Atletico Madrid", a declarat directorul sportiv al Gloriei, Ioan Horoba. La randul sau, tehnicianul spaniolilor, Javier Aguirre, a declarat ca va lua in serios formatia lui Ovidiu Sabau: "Gloria este o echipa foarte solida. Echipa atrage atentia pentru ca este formata doar din jucatori romani", a spus Aguirre. In ceea ce-i priveste pe israelieni, acestia au sosit la Bistrita inca de joi, efectuand in aceeasi seara un antrenament usor, pe o temperatura de 15 grade si un gazon umezit dupa ploile care au cazut vreme de trei zile. Dupa ce a asistat cateva minute la sedinta lui Maccabi, Ioan Ovidiu Sabau a afirmat: "Avem un avantaj de doua goluri, este adevarat, dar acest lucru nu trebuie sa schimbe cu nimic daruirea noastra in teren".


VARIANTA UNICA. Cum in tur au remizat fara gol pe terenul lui Slavija Sarajevo, jucatorii Otelului Galati nu au azi alta varianta decat o victorie pentru a accede in turul urmator, unde ar urma sa o intalneasca pe Trabzonspor (Turcia). Antrenorul Petre Grigoras nu va putea miza pe serviciile lui Salif Nogo, eliminat in tur cu zece minute inainte de final. Oaspetii par destul de montati, mijlocasul Vukasin Benovici declarand ca bosniacii nu au renuntat la calificare: "Vrem sa surprindem Otelul, care a parut peste noi acum o saptamana. Vom juca deschis".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.