SERVER. Fujitsu Siemens a lansat un server pentru mediul SOHO ("small office and home office") cu un consum redus de energie. La capacitate maxima, echipat cu un procesor Dual-Core Intel Xeon UP, consumul maxim este de 163 watti. Modelul consuma cu 4
SERVER. Fujitsu Siemens a lansat un server pentru mediul SOHO ("small office and home office") cu un consum redus de energie. La capacitate maxima, echipat cu un procesor Dual-Core Intel Xeon UP, consumul maxim este de 163 watti. Modelul consuma cu 40% mai putina energie decat celelalte servere tower si produce un zgomot de 28 de decibeli (dB) cand este in repaus si 31 dB cand este in functiune.   HARDWARE. Gigabyte a lansat  acceleratorul grafic GV-RX26T256H, bazat pe tehnologia de procesare pe 65 nanometri incorporata in arhitectura noii serii ATI Radeon HD 2000. Foloseste tehnologii vizuale avansate, cum ar fi  Shader Model 4.0 si Microsoft DirectX 10, pentru a oferi efecte detaliate (dynamic lighting si weather) care contribuie la imbunatatirea nivelului de realism din jocuri. Cu tehnologia Avivo HD, aceeleratorul grafic ofera procesare video HD (high-quality).   OPTIMIZARE PENTRU YOUTUBE. LG si YouTube au semnat un parteneriat prin care utilizatorii terminalelor produse de gigantul coreean sa poata accesa direct productiile de sub sloganul "Broadcast Yourself". Pentru a adapta terminalele la aceste functii, LG va aplica o noua interfata, celularele optimizate urmand a fi disponibile la nivel mondial la sfarsitul acestui an. Primul anunt referitor la furnizarea unor servicii Google preinstalate pe terminalele producatorului sud-coreean a avut loc in martie 2007. Terminalul KS10 ofera acces direct la Google search, Gmail si Maps.   PARTENERIAT. Dell si Intel au lansat un site destinat companiilor de mici dimensiuni cu scopul de a oferi asistenta in alegerea de solutii tehnologice potrivite pentru a face fata provocarilor cu care se confrunta acest segment de afaceri. Disponibil deocamdata pentru Marea Britanie, Franta si Germania,  ofera o gama de resurse pentru clientii care intentioneaza sa faca o investitie in echipamente si solutii tehnologice. Pe site sunt si pachetele tematice: Getting Started (Initiere), Accidental Damage Support (suport in caz de defectiuni cauzate de accident), Secure Your Data si Improve Your PC Skills (Imbunatatirea abilitatilor de utilizare a PC-ului).  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.