Mirare. Fotbalistul a ramas "masca" atunci cand a vazut sute de "urecheati" prin locurile cu verdeata din centrul Wolfsburgului Dupa cateva saptamani in care a tocit scarile hotelului, Vladut Munteanu si-a gasit casa mult-visata. "De la 1 august ma
Mirare. Fotbalistul a ramas "masca" atunci cand a vazut sute de "urecheati" prin locurile cu verdeata din centrul Wolfsburgului Dupa cateva saptamani in care a tocit scarile hotelului, Vladut Munteanu si-a gasit casa mult-visata. "De la 1 august ma mut. Ce-mi place la nebunie, noua mea locuinta se afla in afara orasului, are gradina cu multa verdeata, trei dormitoare, mansarda... E perfect, multa liniste, ce mi-am dorit", spune fostul mijlocas al lui Energie Cottbus. Noul sau club nu-i va plati fotbalistului chiria, insa nu-i o problema pentru Vladut. Si nici nu a cerut asta. "Cat e? Nu conteaza. O platesc. Pana la urma, asa e normal", accepta jucatorul care de-abia asteapta sa o ia la pas pe strazile Wolfsburgului, pentru a le cunoaste mai bine. Primii pasi i-a facut deja si a avut un soc: "Ma plimbam prin fata teatrului, in centrul orasului, si nu mi-a venit sa cred cat de multi iepuri erau in spatiile verzi. Unii treceau chiar si strada". Vladut Munteanu spune ca inca nu a incercat sa prinda vreunul, dar cu timpul va ajunge prietenul lor. "Nu stiu ai cui sunt, probabil ai nimanui, dar ei se joaca in liniste, fara sa le pese de trecatori", continua cel care spera ca anul acesta sa fie chemat la nationala. Altfel, Vladut este entuziasmat de noua sa echipa, dar si de orasul Wolfsburg. "Este altceva. Club cu cerinte mai mari decat la Cottbus, oras linistit", a fost de parere cel caruia imaginea iepurasilor nu-i mai iese din cap.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.