Infractorii care intentioneaza sa subtilizeze parti de mobilier urban (banci, cosuri de gunoi) de pe raza sectorului 3 ar trebui sa se gandeasca de doua ori inainte de a face acest lucru. Ei vor fi prinsi cu ajutorul camerelor video montate de admini
Infractorii care intentioneaza sa subtilizeze parti de mobilier urban (banci, cosuri de gunoi) de pe raza sectorului 3 ar trebui sa se gandeasca de doua ori inainte de a face acest lucru. Ei vor fi prinsi cu ajutorul camerelor video montate de administratia locala.


Este vorba despre un sistem video pentru fluidizarea traficului rutier, siguranta publica si prevenirea faptelor antisociale. Primele 16 camere functioneaza din luna martie, 24 de ore din 24, supraveghind in principal traficul rutier. Zonele monitorizate sunt: Bd. Camil Ressu nr. 1, nr. 27, nr. 35, nr. 55, nr. 56 si nr. 57A, str. Dristorului nr. 114, Bd. Theodor Pallady nr. 18, sos. Mihai Bravu nr. 304-306, Piata Leontin Salajan si intersectiile: Bd. Theodor Pallady cu Bd. 1 Decembrie 1918, Bd. Camil Ressu cu Bd. N. Grigorescu, Bd. Camil Ressu cu str. Fizicienilor, Bd. Camil Ressu cu str. Liviu Rebreanu, Bd. Camil Ressu cu str. Dristorului si Bd. Camil Ressu cu sos. Mihai Bravu.
Politistii comunitari asigura si securitatea mobilierului urban.

>> Camerele video vor inregistra si folosirea mobilierului urban in mod necorespunzator, abaterile fiind sanctionate.

>> Comertul ilegal va fi anuntat la dispeceratul 9854 sau la Politia Comunitara Sector 3 - dispecerat nonstop 9543 sau pe site-ul www.polcom-s3.ro.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.