Dubla premiera - noapte cu totul magica in trei orase  Fanii micului vrajitor creat de J.K. Rowling vor avea parte, la 20 si 21 iulie, de doua evenimente: premiera filmului "Harry Potter si Ordinul Phoenix", respectiv lansarea in Ro
Dubla premiera - noapte cu totul magica in trei orase  Fanii micului vrajitor creat de J.K. Rowling vor avea parte, la 20 si 21 iulie, de doua evenimente: premiera filmului "Harry Potter si Ordinul Phoenix", respectiv lansarea in Romania, concomitent cu zeci de tari din intreaga lume, a ultimului volum, "Harry Potter and the Deathly Hallows".La cateva ore dupa premiera in cinematografe, la 20 iulie, a filmului "Harry Potter si Ordinul Phoenix", fanii romani vor putea cumpara editia englezeasca a cartii "Harry Potter and the Deathly Hallows" si vor avea ocazia sa participe la petreceri organizate de Librariile Carturesti impreuna cu importatorul Nautilus in Bucuresti, Iasi si Timisoara. La fel ca si acum doi ani, bucurestenii sunt asteptati pe Strada Arthur Verona de langa Cinema Patria, care va fi transformata in zona pietonala si de distractie. Mai exact, in lumea lui Harry Potter. De la ora 2:00 noaptea vor fi puse in vanzare si exemplarele.  NOAPTE MAGICA. Circulatia va fi inchisa pe Strada Arthur Verona in noaptea de vineri spre sambata, 20-21 iulie, la ora 2:00, ora 00:00 BST (British Summer Time) - ceasul cand apar vrajitoarele in Marea Britanie. Fanii micului vrajitor se vor putea bucura, timp de patru ore, de concerte, teatru pentru copii, animatie, teatru de papusi, concursuri, degustari de potiuni magice, ghicitori in globuri de sticla, jonglerii cu foc, jocuri, farse. Intr-un cuvant, Diagon Alley va prinde viata pe Strada Verona. Cei care vor intra pe aleea magica amenajata in Strada Pictor Verona vor fi invitati sa inceapa cu calatoria de la "Gara" spre "Scoala", unde vor fi intampinati de directorul Scolii de Magie.  RECORD. Cartea si continutul ei sunt strict secrete pana in momentul punerii in vanzare. Pretul volumului "Harry Potter and the Deathly Hallows" in Librariile Carturesti va fi de 105 lei, iar cumparatorii care fac rezervare vor avea o reducere de 10%. Editia in limba romana a cartii va aparea la Editura Egmont, peste cateva luni. Ultimul volum din seria "Harry Potter" a batut deja recordul de vanzari in afara Marii Britanii, prin intermediul rezervarilor, desi va fi lansat pe piata abia la 21 iulie. Numarul de exemplare din "Harry Potter si Sfintii Mortali" ("Harry Potter and the Deathly Hallows") deja comandate pentru export depaseste 17% din volumul total de vanzari inregistrat in strainatate de volumul precedent. Primele sase volume ale seriei au fost vandute in 325 de milioane de exemplare.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.