Oana Conduraru, absolventa liceului "Ioan Slavici" din Panciu, judetul Vrancea, a carei nota a scazut in urma contestatiei de la 8,40 la 3,80, i-a trimis un e-mail ministrului Educatiei, Cristian Adomnitiei , in care l-a rugat sa intervina personal
Oana Conduraru, absolventa liceului "Ioan Slavici" din Panciu, judetul Vrancea, a carei nota a scazut in urma contestatiei de la 8,40 la 3,80, i-a trimis un e-mail ministrului Educatiei, Cristian Adomnitiei , in care l-a rugat sa intervina personal pentru rezolvarea cazului sau. Informatia a fost confirmata de seful Inspectoratului Scolar Vrancea, Danut Popoiu: "Eleva vrea sa dea la facultate, iar acest incident risca sa-i perturbe realizarea unor vise, ea fiind declarata respinsa". Examenul la bacalaureat s-a lasat cu nemultumiri si anchete in mai multe judete din tara. In Maramures, doi profesori au raportat Comisiei Judetene ca au depistat sapte lucrari la limba romana extrem de asemanatoare. Reprezentantii ISJ Maramures sustin ca vor verifica daca lucrarile provin din acelasi loc de examinare, caz in care cadrele didactice supraveghetoare vor fi acuzate ca i-au lasat pe candidati sa copieze. In Alba, in jur de 20 de profesori vor fi cercetati, fiind suspectati ca au influentat desfasurarea examenului. Potrivit profesorului Alexandra Popa, secretarul Comisiei Judetene Alba de desfasurare a bacalaureatului, trei profesori asistenti au fost dati afara din examen, dupa ce au fost surprinsi ajutand un elev cu mana rupta, care beneficia de comisie speciala de dictare.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.