Satul de strictetea regulilor din cantonament, Edi Iordanescu a fugit sa se relaxeze departe de terenul de fotbal, platind o domnisoara care sa-i faca pe plac. Baiatul „Generalului“ este cunoscut drept un aventurier al lumii mondene din
Satul de strictetea regulilor din cantonament, Edi Iordanescu a fugit sa se relaxeze departe de terenul de fotbal, platind o domnisoara care sa-i faca pe plac. Baiatul „Generalului“ este cunoscut drept un aventurier al lumii mondene din Bucuresti.

Edi Iordanescu, baiatul „Generalului“ Anghel Iordanescu, ne-a marturisit ca, acum cativa ani, pe cand se afla in Italia, satul de strictetea regulilor din cantonament, a fugit sa se destinda putin. Pentru ca nu avea timp sa cucereasca vreo italianca, Edi a preferat sa rezolve problema mai simplu, platind o domnisoara dornica sa-i faca pe plac. Experienta a repetat-o si in Grecia, tot intr-o „escapada“ din cantonament. A avut relatii cu Catalina Mocanu, stirista la N24, Delia Matache, Criss, Loredana de la Trident, iar dupa despartirea de cantareata, a avut numai aventuri. Nu-i de mirare ca i-ar placea sa se reincarneze intr-un vultur, caruia sa nu-i scape nici o prada interesanta...

- Ai avut cateva relatii stabile. De ce nu te-ai insurat pana acum?
- Nu m-am insurat pentru ca nici una dintre fostele mele iubite nu m-a putut determina sa o cer de nevasta. Ori nu au fost ele destul de bune, ori sunt eu mai pretentios.
- Apropo de fostele iubite, cum a fost prima ta partida de sex? Poti sa spui ca a fost o reusita?
- Prima noapte de sex nu mi-o aduc aminte, pentru ca au mai fost multe de atunci... Din punctul meu de vedere, sigur ca a fost o reusita!
- Care ti se pare culmea prostului gust la o femeie?
- Nu-mi plac femeile care vorbesc prea mult si incearca sa iasa in evidenta. Apoi, imi displac femeile care nu se apreciaza si nu se respecta si cele care au o viata sexuala haotica. Daca un barbat trebuie sa se gandeasca de doua ori inainte de a se culca cu o femeie, cred ca o femeie trebuie sa se gandeasca dublu.
- Ai platit vreodata femei pentru sex?
- Desi nu consider ca am nevoie sa platesc pentru asta, mi s-a intamplat de doua ori, dar nu in Romania, ci in Italia si Grecia. Fugisem din cantonament si era o situatie stresanta.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.