Dupa ce, rand pe rand, transferul lui Chivu la Barcelona si Real Madrid a cazut, joi dimineata, si pista Inter s-a infundat. Victor Becali s-a deplasat la Roma pentru a finaliza tratativele, sperand intr-un raspuns pozitiv din partea Romei in ceea c
Dupa ce, rand pe rand, transferul lui Chivu la Barcelona si Real Madrid a cazut, joi dimineata, si pista Inter s-a infundat. Victor Becali s-a deplasat la Roma pentru a finaliza tratativele, sperand intr-un raspuns pozitiv din partea Romei in ceea ce priveste oferta Interului. Miercuri noapte, cel mai mic dintre fratii Becali s-a intalnit cu Daniele Prade, directorul sportiv al Romei, si cu Rosela Sensi, administratorul clubului din capitala Italiei. Discutiile nu au avut finalitatea scontata de cele doua parti, asta si din cauza faptului ca Moratti, patronul lui Inter, a micsorat oferta initiala dupa retragerea din cursa a Barcelonei si a Realului. La finalul intalnirii, Prade a oferit o declaratie pentru Sky Sport: „Chivu a facut un rau incalculabil Romei. Totusi, el va ramane la Roma si se va alatura lotului duminica. Va ramane la noi pana in vara lui 2008. Nu se va duce nici in Spania si nici la Milano“. Dupa declaratia oferita presei din Italia, directorul sportiv Daniele Prade a lansat un atac virulent la adresa fratilor Giovanni si Victor Becali. Prade ii considera pe acestia responsabili pentru esecul in cazul transferului fundasului roman.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.