„Because I said so“ („Asa vreau eu!“), o comedie romantica, plina de invataminte, ilustreaza o relatie destul de speciala dintre o mama si fiicele ei. Diane Keaton, plina de vitalitate si stil, este mama moderna, dezinvolta,
„Because I said so“ („Asa vreau eu!“), o comedie romantica, plina de invataminte, ilustreaza o relatie destul de speciala dintre o mama si fiicele ei. Diane Keaton, plina de vitalitate si stil, este mama moderna, dezinvolta, care face tot ce-i sta in putere pentru a-si marita fetele. Toata energia ei se concentreaza pe mezina, Milly, pe care vrea sa o fereasca de probleme in amor.

Ca parinte singur, Daphne Wilder (Diane Keaton) si-a crescut fetele - neindemanatica si adorabila Milly (Mandy Moore), psihologul hotarat Maggie (Lauren Graham) si fata sexy si lipsita de inhibitii Mae (Piper Perabo) - pentru a deveni acele femei pentru care barbatii ar da orice sa le aiba. Motivul principal al peliculei este parasirea cuibului, desprinderea de fusta mamei si incercarea de a trai viata pe cont propriu, fara a fi constrans, fara a da socoteala cuiva.
Dupa o noua dezamagire in dragoste, Milly decide sa-si continue viata la fel ca mama sa, singura. Daphne intra in panica si decide ca nu o va lasa pe mezina sa sa-si distruga viata. Ea intra pe un site de anunturi matrimoniale si, cu titlul „Mama, caut pereche pentru fiic a mea“, face portretul barbatului pe care si-l doreste pentru Milly. In scurt timp, o gasim pe Daphne intr-un restaurant, intalnindu-se cu toti cei care raspunsesera anuntului sau. Intre intalniri, Daphne se converseaza cu Johnny, chitaristul care intretinea atmosfera in restaurant, un tanar incantator, de altfel, insa fara prea mari perspective, in viziunea ei. Dupa 17 „interviuri“, aceasta pare ca-si pierde speranta, dar in peisaj apare el - Jason, un arhitect de 30 de ani, cult, educat, aratos, care accepta sa se intalneasca cu Milly.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.